Érvek a műanyag ablak beépítés mellett

Cikkünkben megcáfoljuk azt a sok tévhitet, mely a műanyag ablak beépítés ellen szól, és bemutatjuk azon előnyöket, mellyel a műanyag ablakok járnak:

Mekkora rumlival jár a garázskapu beépítés?

Gyakori kérdéseink egyike, hogy mégis mekkora rumlira kell készülni akkor, ha garázskapu beépítés munkálatokra adjuk a fejünket? Cikkünkben igyekszünk megválaszolni minden ezzel kapcsolatos kérdést:

Üvegkorlát beépítés, az átlátszóan szép otthonért

Az üvegkorlát nem csak biztonságos megoldást nyújt otthonunkba, de gyönyörű, letisztult megjelenést is kölcsönöz neki, így nem lő mellé az, aki üvegkorlát beépítés mellett teszi le a voksát:

Miért szükséges a nyílászáró csere?

Nagy nyári melegben otthonunk belső hőmérséklete nagy mértékben csökkenthető, télen pedig növelhető akkor, ha megfelelő nyílászárók vannak beépítve. Ha pedig nincs így, akkor eljött a nyílászáró csere pillanata!

Mikor jó a nyílászáró csere?

A nyílászáró csere egy nem elhanyagolható munkafolyamat akkor, ha megfelelő és minőségi szigetelést, illetve kinézetet szeretnénk otthonunknak. De mikor érdemes elvégezni? Cikkünkben megválaszoljuk a kérdést:

Szúnyogháló beépítés a nyugodt nyári éjszakákért

Folyamatosan zümmögő, láthatatlan hangok, viszkető csípések, álmatlan éjszakák. Ha ismerősök ezek a szavak, akkor a Garboda Kft. szúnyogháló beépítés Önnek lett kitalálva!

Hogyan válasszunk megfelelő redőnyt redőny beszerelés előtt?

A redőny beszerelés nem véletlenül annyira népszerű megoldás akkor, ha otthonunkat egyszerre szeretnénk árnyékolni és hűteni. De hogyan válasszunk megfelelő redőnyt? Cikkünkben körbejárjuk a kérdést:

Redőny beszerelés sötétítőfüggöny helyett: ezért jó választás!

Árnyékolók kapcsán még mindig rengeteg a tévhit a lakosság körében, hiszen míg a beltéri megoldások legnagyobb többsége csak a kíváncsi szemeket tartja távol, a kültéri árnyékolók ennél jóval többre képesek. Cikkünkben összeszedtük a redőny beszerelés előnyeit:

1. oldal / 4