Árnyékolót keres?

Ha zavarja már az állandóan beszűrődő, besütő napfény vagy éjszakánként a közvilágítás, akkor a pliszéket Önnek találták ki! A pliszék segítségével sok kellemetlenségtől megkímélhetjük családunkat és magunkat is. Ha szeretné jobban megismerni ezen árnyékoló előnyeit, akkor tartson velünk!

A pliszé

A pliszék egyik hatalmas előnye, hogy ha nincs rájuk szükségünk, nem szeretnénk beárnyékolni otthonunkat, akkor felhúzásával gyakorlatilag majdhogynem láthatatlanná válik. Nem zavarja a kilátást, de ha szükség van rá, akkor pillanatokon belül árnyékot és napsugárzás elleni védelmet nyújthat.

Véd a napsugárzástól

A remek árnyékoló képességen kívül, magasfokú védelmet biztosít a napsugárzás ellen. A nyári verőfényes napsütés nem zavarhat meg senkit munka vagy pihenés közben, ha pliszé óv minket a zavaró fényektől. Azoknak az ügyfeleinknek különösen ajánljuk, akik attól tartanak, hogy illetéktelenek láthatnak otthonukba és mindennapjaikba. 

Ha pliszét szereltetne be...

Amennyiben úgy gondolja, hogy pliszé lehet Önnek és családjának a tökéletes megoldás a zavaró fények ellen, akkor a legjobb helyen jár! Szakembereink sokéves munkatapasztalatuknak köszönhetően minden esetben képesek megtalálni a legjobb megoldást ügyfeleinknek. Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink várják hívását!