A garázskapuk

A garázskapuk beszerelésénél az első feladata az ingatlantulajdonosnak, hogy hozzáértő kezeket vagy jó hírű szakembert találjon, ugyanis gyakorlatilag ezen áll vagy bukik a hőn áhított garázskapu minősége és működése. A garázskapuk beszerelése változhat kaputípusonként, de bármelyikről is legyen szó, első feladatunk a megfelelő szakember megtalálása.

Billenő kapuk

A billenő garázskapukkal talán már mindannyiunk találkozott, hiszen ez az egyik leggyakoribb garázsajtótípus a csalási házas környékeken és a lakóparkokban. A billenő garázskapu beszerelésénél több dolgot és szempontot is figyelembe kell vennünk, ezen paraméterekkel való számoláshoz pedig elengedhetetlen egy szakképzett mesterember.

Szekcionált garázskapuk

A szekcionált garázskapuk a modern és új háztulajdonosok nagy kedvence, amit mi abszolút meg is értünk. Elegáns, letisztult és egyedi megjelenést kölcsönöz a házaknak, ami lássuk be, közel sem utolsó szempont. Korszerű kialakításának köszönhetően kevés helyet foglal el a garázstérből nyitott és zárt állásban egyaránt.

Forduljon szakembereinkhez bizalommal!

Munkatársaink sokéves munkatapasztalataik révén már rengeteg garázzsal és garázskapu beszereléssel foglalkoztak már, így gyakorlatilag már minden problémára találnak megoldást. Bármilyen kérdése vagy kérése van felénk, forduljon munkatársainkhoz bizalommal, készséggel állnak rendelkezésükre, hívjon minket még ma!