A műanyag nyílászárók

A műanyag nyílászárók korunk egyik legkorszerűbb nyílászáró típusa. Évről-évre egyre népszerűbbé és népszerűbbé válnak, ami valójában egyáltalán nem meglepő. A műanyag nyílászárók mellett szól, hogy a nyílászárók között az egyik legolcsóbb megoldás, mindeközben pedig élettartamukat tekintve is az élmezőnybe tartoznak.

A műanyag nyílászárók karbantartása

A műanyag nyílászárók esetében érdemes megemlíteni, hogy karbantartásuk végtelenül egyszerű és könnyű. Néhány dolgot kell ugyanis csak észben tartanunk és ezzel a kis odafigyeléssel is látványos eredményeket érhetünk el. Az első és legfontosabb lépés a műanyag nyílászárok karbantartásánál a megfelelő tisztítószer használata, bővebb információért forduljanak munkatársainkhoz. 

Alumínium nyílászárók

Az alumínium nyílászárók egyik elévülhetetlen érdeme az élettartamukban mutatkozik meg. Az alumínium nyílászárók gyakorlatilag örökérvényűek. Egyszeri befektetést jelentenek, ám ez a befektetés nagyon is hosszútávra szól. Az alumínium nyílászárók a beszerelésük után nem igényelnek komolyabb karbantartást. AZ alumínium nem rozsdásodik és mivel nagyon kemény és merev anyag, így alakja sem változik el.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben valamilyen kérdése van a műanyag vagy az alumínium nyílászárókkal kapcsolatban, keresse munkatársainkat. Ha nem tud dönteni, hogy melyik típusú nyílászáró lenne Önnek és családjának a legmegfelelőbb, kérje szakembereink tanácsát, készséggel állnak rendelkezésére!