Az üvegkorlát beépítés nemcsak biztonságos, de dekoratív is. Cikkünkben bemutatjuk:

Az üvegkorlát beépítés utánozhatatlan dizájnja

A kortárs, valamint a modern építészetben az üvegkorlát beépítés már évek óta meglehetősen elterjedt, így nem csoda, hogy üzletek, intézmények, valamint most már otthon otthonom belső tereiben is találkozhatunk ezzel a csodás megoldással. A design mellett a funkciójukra is tökéletesek, és mindezt úgy viszik véghez, hogy közben szépek, impozánsak, valamint egyedi belsőépítészeti megoldást is ellátnak egyben.

A biztonságos üvegkorlát beépítés

Sokan azt hiszik, hogy mivel az üvegkorlát beépítés során üveget használunk, így biztosan nem olyan biztonságosak, mint bármely más korlát. Ám üvegkorlát beépítés során kizárólag biztonsági üveggel dolgozunk, hiszen korlát tekintetében a sima edzett üveg nem elég. Épp ezért az üvegkorlátok ugyan annyira mondhatóak biztonságosnak, mint fából vagy fémből készült társaik. 

Az üvegkorlát beépítés során használt anyagok

Az üvegkorlát beépítés számtalan előnnyel jár, ilyen például, hogy ezek a korlátok magasminőségű rozsdamentes acélból készülnek, sőt, a segédanyagainál is arra törekszünk, hogy rozsdamentesek legyenek annak érdekében, hogy az üveg letisztult szépségét semmi se rondítsa el még évekkel később sem. Az üvegkorlát időtállósága ugyanis nem máson alapszik, mint a felhasznált anyagok minőségén és stabilitásán, így mi kizárólag ezek felhasználására törekszünk.

Az üvegkorlát beépítés ára

Sokan úgy gondolják, hogy luxus kinézetéből kiindulva az üvegkorlát beépítés egy nagyon drága megoldás, ám ez koránt sincs így. Természetesen minden procedúra előtt előzetes felmérést kell végezni, ám az üvegkorlát beépítés nem kerül kimagaslóan többe, mint bármely más korlátmegoldás. Amivel viszont jóval többet az, az a végeredmény és a kinézet, hiszen az üvegkorláthoz semmi sem fogható!