Folyamatosan zümmögő, láthatatlan hangok, viszkető csípések, álmatlan éjszakák. Ha ismerősök ezek a szavak, akkor a Garboda Kft. szúnyogháló beépítés Önnek lett kitalálva!

Ha jön a jó idő, jöjjön a szúnyogháló beépítés is

Nemcsak a nappalok, de az éjszakák is egyre melegebbek, ennek következtében pedig a nap első simogató sugaraival a szúnyogok is előbújnak. Jelenlétük sok otthon töltött percet árnyékolhat be akkor, ha nincs szúnyogháló az ajtókon, ablakokon. A Garboda Kft. azonban tudja a megoldást, mely nem más, mint a szúnyogháló beépítés!

Időtálló szúnyogháló beépítés a garantált védelemért

A szúnyogháló közismert előnye, hogy védelmet nyújt a hívatlan ízeltlábú vendégek ellen. Ám ez önmagában még nem elég ahhoz, hogy egy szúnyogháló hatékony tartozéka legyen otthonunknak, tartósság és időtállóság nélkül ugyanis mit sem ér. Épp ezért a Garboda Kft. minőségi, időtálló, és az összes időjárási viszontagságnak ellenálló szúnyogháló beépítés műveletét viszi véghez mindegy egyes otthonba azért, hogy ha esik, ha fúj, az otthonába egy hívatlan vendég se állíthasson be.

Szúnyogháló beépítés a láthatatlan védelemért 

Sokan azért nem rakatnak fel szúnyoghálót, mert félnek, hogy tönkretenné az otthonuk esztétikáját, vagy éppen akadályozná a megfelelő kilátást. Márpedig mindannyian szeretjük, ha otthonunk komfortosnak érezzük, és azt is, ha a kilátásunkat semmi sem árnyékolja be. A szúnyogháló beépítés során mi ezen igényeket is figyelembe vesszük, ezért átlátszó szúnyoghálóink tökéletesen beleillenek bármelyik otthon dizájnjába, a kilátást pedig cseppet sem zavarják.

Redőny ide vagy oda, a szúnyogháló beépítés során ez sem lehet hiba

Mikor az emberek szúnyogháló beszerelésén gondolkodnak, gyakran elvetik az ötletet csakis azért, mert otthonuk redőnnyel van felszerelve. Ugyanis általános tévhit, hogyha egy lakás ablakain redőny van, akkor a szúnyogháló beépítés nem lehetséges. Nagy szerencse, hogy ez nem így van, és így a Garboda Kft. szúnyoghálói olyan otthonban is távol tarthatják a betolakodókat, amelyben redőnyök találhatóak.