Bár minél több ablak van otthonunkban és fényesebb, annál jobb, viszont nyáron be tud sütni a nap a felületen, ami által pár fokot még emelkedik a hőmérséklet. Többek között ezért is lehet előnyös az alumínium redőny.

Az alumínium redőny

A redőnyök megjelenésével a hőszigetelés is jobbá tehető, azonban védi ablakunkat a behatásoktól is. Kezdetben fa és műanyag redőnyöket kezdtek gyártani, később képbe jött a strapabíró, alumínium redőny.

Az alumínium redőny erős mindenben

Az alumínium redőny nem csak fémből készült anyaga miatt erős, hanem nagyon jó hő- és hangszigetelő is. Erős anyagának köszönhetően pedig védi házunkat és az ablakokat, mivel a tokjába be lehet szerelni egy szerkezetet, ami megakadályozza azt, hogy külső erővel fel lehessen tolni a redőnyt.

Az alumínium redőny automatizálható

Az alumínium redőny automatizálható is, így távolról is sötétet vagy éppen világosat tudunk varázsolni. Nem mellékesen pedig esztétikailag is jól mutat, számos szín közül tudunk válogatni, ami jól mutat a ház többi színével és illik az ízlésünkhöz.

Alumínium redőny ára

Az alumínium redőny árát tekintve is könnyen beilleszthető a költségek közé a többi redőnyhöz képest, cserébe pedig minőséget kapunk, illetve hosszú távon a fűtésen-hűtésen is spórolunk a jó hőszigetelő képességének köszönhetően.