Egy szúnyogháló nagyon megkönnyíti az életünket nyáron.

Melyik a legmegfelelőbb szúnyogháló?

Szúnyogháló beszerelés szinte minden nyílászáró esetében megvalósítható. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy kiválasszuk melyik tetszik, mind esztétika, mind praktikusság szempontjából. A tépőzáras szúnyogháló egy nagyon egyszerű változat, amit öntapadós tépőzárral lehet az ablakhoz rögzíteni, viszont kevésbé tartós, egy erősebb szél árthat neki.

Hova érdemes a szúnyogháló beszerelése?

Az erkélyajtót gyakran kinyitjuk, így oda mindenképp praktikus a szúnyogháló. E célból van zsanéros, ajtószerűen nyitható, tolóajtós és keretbe feszített szúnyogháló változat is.

Szúnyogháló az ablakra

Ablak esetében még több lehetőségünk van. Választhatunk redőnyhöz kapcsolható változatot. Ekkor a redőnnyel együtt tudjuk működtetni a szúnyoghálót, ha az a legalsó redőnyléchez kapcsolódik, azonban a redőnytokba is beépíthetjük még a redőny beszerelése előtt. Van még függőleges rolós szúnyogháló, pliszé szúnyogháló, kétoldali rolós szúnyogháló, fix keretes szúnyogháló, valamint kétszárnyú zsanéros szúnyogháló is.

A szúnyogháló beszerelésre érdemes beruházni

Akármilyen árkategóriájú szúnyogháló az, amit választunk, mindenképp megéri hosszútávon a sok bosszúságot megspórolni magunknak.