Garázskapu telepítésén töri a fejét?

Ahogy a legtöbb ember, úgy biztosan Ön is szokott azon gondolkozni, hogy tehetné energiatakarékosabbá otthonát. Valószínűleg sokféle tanácsot hallott azokról a dolgokról, amelyeket megtehet a célja elérése érdekében. Az egyik figyelemre méltó tényező, amelyet sokan alábecsülnek, az a szerep, amelyet egy új, szigeteléssel ellátott garázskapu játszhat otthonának energiahatékonyságában.

Energiatakarékos garázskapu

Az energiatakarékos garázskapu csökkenti a háztartás energiaköltségeit, mert segít szabályozni az otthon hőmérsékletét. A legenergiahatékonyabb garázskapuk több réteg acélból és szigetelésből állnak, a szigetelés leghatékonyabb anyagai pedig a polisztirol és a poliuretán. A szigetelt garázskapuk megakadályozzák az otthoni levegő elszökését, ezáltal energiát takarítanak meg.

Szigetelt garázskapu

Valószínűleg nem a garázsban tölti az idejének nagy részét, de ez mégis otthona kiterjesztése. Ha a garázs nem szigetelt, a hő és a hideg levegő a falakon keresztül bejuthat a garázsból a ház többi részébe. Ha azon kapja magát, hogy folyamatosan állítgatja be a termosztátot, akkor előfordulhat, hogy ez az oka! Szigetelt garázskapura történő áttéréssel időt és költségeket takaríthat meg.

Minőségi garázskapu

Az alacsonyabb energiafelhasználás értelemszerűen alacsonyabb energiaköltségeket jelent. De hogyan csökkentheti az új garázskapu az energiafelhasználást? A szakértők az otthonok megfelelő szigetelése és légzárása 15% -kal csökkentheti a fűtési és hűtési költségeket. Könnyű figyelmen kívül hagyni a garázskapuját, ha szigetelésről van szó, de nem érdemes!