Gondolta volna, hogy a műanyag nyílászárók környezetbarátak?

Nagyvárosokban élve és sokemeletes épületek között lakva a legtöbben elfelejtjük a környezet iránti felelősségünket. Szerencsére több ingatlanfejlesztő és -lakó most arra összpontosít, hogy zöld megoldásokat hozzon a városi terekbe. Ez a hajtás olyan anyagok használatával kezdődik, amelyek környezetbarátabbá teszik a szerkezetet. Nem csoda, hogy az műanyag nyílászárók használata kiemelkedő jelentőségűvé vált a zöldebb épületek megvalósításában.

Miből készülnek a műanyag ajtók és ablakok?

Az uPVC erős és alacsony karbantartást igénylő műanyag, amelyet többnyire lakóházak és kereskedelmi épületek ajtó- és ablakkereteihez használnak. A fejlesztők ezt az anyagot az épület burkolatában is használják. Bár ennek a műanyagnak számtalan előnye van, nem sokan tudják, hogy a műanyag ablakok és ajtók ólommentesek és környezetbarátak is.

Műanyag ajtók és ablakok - Környezetbarát alternatíva

A zöld épületek a jövő hulláma, mivel támogatják a fenntartható életmódot a tömegek számára. Tudta, hogy Indiában a kivágott fák 75% -át ajtók, ablakok és bútorok készítésére használják? Ez a gyakorlat rendkívül fenntarthatatlan, amelyet korlátozni lehet olyan alternatív anyagok használatával, mint a műanyag. A műanyag ajtók és ablakok ólommentesek. Ebből az anyagból készült ablakkeretek széles üvegsűrűséget képes eltartani, 4 mm és 39 mm között.

A műanyag ablakok és ajtók újrafelhasználása

A műanyag ablakkeretezés 100% -ban újrafeldolgozható, élettartama vége felé más termékekké alakítható. Ezenkívül az műanyagtermelés során keletkező hulladékot újrafeldolgozzák és más tételekké formálják. A műanyag mindezen előnyei rendkívül környezetbarát anyaggá teszik, amely bizonyosan sokat hozzáadhat a zöld épület minél korábbi megjelenéséhez.