Elhatározta magát a műanyag nyílászárók mellett?  Forduljon hozzánk bizalommal!

Az ablakok és az ajtók a mindennapjaink része, ehhez képest ritkán gondolunk rájuk. Nos, hányszor nyitottuk és csuktuk be az ajtókat és ablakokat anélkül, hogy alaposan átgondoltuk volna a technológiai fejlődést, amelynek eredményeként a modern műanyag ablakok kialakítása, a műanyag ajtók kilincsének fejlesztésében alkalmazott ergonómiai gondozás vagy az ajtó kivételes pontossága eszünkbe jutott volna?

Műanyag ajtók és ablakok beszerelése

Az ablakok és az ajtók minden épület létfontosságú részét képezik, ezért tudatosan kell őket kiválasztani. Az elmúlt években a nyílászárók piacán népszerűvé vált építőanyag az uPVC – ez a létező egyik legrégebbi polimer. Az uPVC a műanyagok egy típusa. Ez egy olyan műanyag forma, amely kemény és rugalmatlan, ehhez a műanyagtípushoz ugyanis nem adnak lágyítókat, ezért merev PVC néven is ismert.

A műanyag ablakok és ajtók előnyei

A műanyag ajtók és ablakok évek óta tartó használat után sem rothad, nem pelyhesedik, hámlik és nem korrodálódik. Ehhez csak egy háztartási tisztítószer és víz oldatába mártott, tiszta ruhával kell lemosni, hogy tisztítsa és megőrizze az műanyag ajtók és ablakok frissességét. Az a tény, hogy gyakorlatilag nem igényel karbantartást, nagy előnyt jelent ezeknek a nyílászáróknak a piacon.

Csendesebb otthon a műanyag ajtók és ablakok révén

A műanyag ajtók és ablakok, dupla üveggel párosítva, kiváló hőszigetelést nyújthatnak és melegebbé tehetik otthonát a téli hónapokban, illetve hűvösebbé a nyár folyamán. Ezenkívül a műanyag ajtókkal és ablakokkal párosított dupla üvegezés remekül szigeteli a külső zajokat. A külső zaj óriási problémát jelenthet, különösen, ha forgalmas utca közelében él, ezért a dupla üvegezésű műanyag ajtók és ablakok remek választás lehet, bármely otthonba.