Nyílászáró csere előtt áll és nem tud választani? Ismerje meg jobban a műanyag nyílászárókat!

A műanyag ajtók és ablakok időjárásállók

Számos az otthonok kényelméért felelős anyag szembesül az időjárás és a korrózió haragjával. A műanyagból készült ajtók és ablakok azonban teljes mértékben ellenállnak a nedvességnek, a rozsdának, a termeszeknek, továbbá évekig nem veszítik el fényüket. A műanyag ajtók és ablakok nem reagálnak a levegőre és a vízre. A műanyag nyílászárók még a zivataroknak, zuhogó záporoknak és porviharoknak sem adják meg magukat. Az ilyen nem kívánt környezeti elemekkel szembeni ellenállóképesség egyedülállóvá teszi ezt a műanyagot és biztosítja annak hosszú élettartamát.

A könnyen karbantartható műanyag ajtók és ablakok

A műanyag ablakok és ajtók nem gyűjtik össze a szennyeződést, törmeléket vagy piszkot, alig kell megtisztítani őket. Amennyiben különösen poros utcán lakik, akkor minden negyedévben egyszer törölje tisztára a műanyag ajtókat és ablakokat, egyébként elég félévente egyszer megtisztogatni a műanyag nyílászárókat. Ne feledje, hogy nincs másra szüksége csak egy nedves és puha ruhadarabra.

A műanyag ajtók és ablakok beszerelése

A műanyag hihetetlenül kemény anyag, nem igényel évenkénti lakkozást, fényezést vagy csiszolást. A műanyag ajtók és ablakok akár évtizedekig is csúcsformában maradnak. A műanyag nyílászárók elég erősek ahhoz, hogy a szerkezetének különböző pontjain elhelyezett több zárat tartalmazzon, így mindig maximálisan biztonságban érezheti magát otthonában.

A műanyag ajtók és ablakok energiahatékonysága

Az energiahatékonyság napjainkban minden kereskedelmi struktúrában az élen jár, a műanyag ajtók és ablakok pedig nagyban növelik azt. A műanyag nyílászárók egy hővezető, vagyis zárt levegős rendszert alkot és nem engedi, hogy a meleg vagy a hideg levegő gyorsan távozzon a helyiségből. Ez a funkció csökkenti a fűtési és hűtési eszközök megterhelését, továbbá redukálja az energiaszámlákat is.