Milyen típusok közül választhatunk a garázskapu kiválasztása során?

A garázskapu többféleképpen nyílhat. A billenő kaput abban az esetben ajánljuk, ha sok tér áll rendelkezésre a kapu körül, belső udvarban. Viszont költséghatékonynak is mondható. A szekcionált kapu ennél eggyel drágább megoldás, ez külön lamellákból áll, ami a fal mellé vagy a garázs mennyezete alá csúszik. Utcafrontra nyíló garázs esetén ez a legideálisabb.

A garázskapu kiválasztása biztonsági szempontból

A garázskapu kiválasztása során nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy biztonsági szempontból is meg kell, hogy feleljen az igényeinknek. Amellett, hogy balesetvédelmi szempontból is meg kell felelnie, az idegenek behatolását is meg kell előznünk. A jóminőségű garázskapuk rendelkeznek betörésvédelemmel, ujjbecsípődés elleni védelemmel, valamint számos biztonsági felszereltséggel.

A garázskapu kiválasztása esztétikai szempontból

A garázskapu kiválasztása során számtalan szín, forma és struktúra közül válogathatunk. Biztos, hogy megtaláljuk a nekünk legmegfelelőbbet.

Segítség a garázskapu kiválasztásában

A garázskapu kiválasztása során szívesen segítünk Önnek, hiszen van már benne tapasztalatunk. Garázskapu beszerelés miatt keressen minket bizalommal!