A műanyag nyílászáró beépítés megéri?

A műanyag anyagával sokaknak van ellenvetése, azonban nyílászárók esetében ez kifejezetten erre a célra kifejlesztett strapabíró anyag, mely nagyon jól zárja a hőt, a zajt és a nedvességet, így a műanyag nyílászáró beépítés nagyon nagy népszerűségnek örvend.

A műanyag nyílászáró beépítés előnyei

A műanyag nyílászáró beépítés amellett, hogy strapabíró nyílászárót eredményez, korszerű, jó hőszigetelő, erős anyagú, stílusos és még költséghatékony választás is. Ütésállósága is nagyon praktikus az időjárási viszontagságok ellen.

A műanyag nyílászáró beépítés utáni karbantartás

A műanyag nyílászáró beépítés egy másik előnye, hogy a fa nyílászáróval ellentétben nagyon egyszerű a karbantartása, mondhatni nem igényel sok foglalkozást. A fa ablakoknál gyakori, hogy bedagadnak, beszáradnak, elkorhadnak vagy alakjuk megváltozik, aminek következtében hőszigetelésük nem lesz a régi. Műanyag ablak esetén egyik sem fordulhat elő, valamint tisztítása is egyszerű.

A műanyag nyílászáró beépítés utáni élettartam

A műanyag nyílászáró beépítés után a gyártók nagyjából 50 évre szokták ígérni az adott nyílászáró élettartamát és minőségének fenntartását megfelelő tisztítás és használat mellett.