Garázskapu beépítés – garázskapu típusok

A garázskapu beépítés előtt, mikor kiválasztjuk, mind a nyitását tekintve, mind a működését tekintve többféle típus közül tudunk válogatni. A billenőkapus verziót belső udvarok esetében célszerű használni, ugyanis kell neki elegendő hely a billenéshez. A ilyen típusú garázskapu viszonylag költséghatékony. A szekcionált kapu esetében a különálló lamellák nyitáskor és csukódáskor a mennyezet alán vagy a fal mellé csúsznak. Amennyiben a garázs az utcafrontra nyílik és biztonságos, praktikus megoldást szeretnénk, ez a legjobb választás.

Biztonságos garázskapu beépítés

A garázskapu beépítés során fontos, hogy idegenek ne tudjanak könnyen bejutni a garázsba, és a működés is balesetmentes legyen. Ezért az újabb, minőségi garázskapuk rendelkeznek betörésvédelemmel, ujjbecsípődés elleni védelemmel, rejtett kötélvezetéssel, és még sorolhatnánk.

Esztétikus garázskapu beépítés

A garázskapu beépítés során az esztétika sem utolsó. Rengeteg fajta garázskapu közül tudunk válogatni mind formát, mind felületet, mind anyagot tekintve.

Garázskapu beépítés profin

A garázskapu beépítés során a megfelelő alapanyag kiválasztása nem is olyan egyszerű, így ha segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal!