Műanyag ajtó, mégis természetes?

A műanyag ajtó már nem a régi, de a szó legjobb értelmében. A műanyag szó hallatán nem egy letisztult, természetes külső jut eszünkbe, viszont különböző modern eljárásoknak köszönhetően nagyon sokféle szín és struktúra közül válogathatunk a műanyag ajtó esetében, amit a különböző díszüvegekkel is fel tudunk dobni.

A műanyag ajtó előnyei

A műanyag ajtó gyakorlatilag hátránnyal nem rendelkezik, díszüvege többrétegű, ami hőszigetelő anyagot is tartalmaz, ami még a zajt is elnyeli. A műanyag nyílászáró strapabíró és hosszúéletű.

A műanyag ajtó esztétikuma

A műanyag ajtó már nem is kelti azt a „műanyag” érzetet a modern technológiáknak köszönhetően, amiket a gyártók alkalmaznak. Az üvegfelületet többféleképpen variálhatjuk tagolással, díszítéssel, színekkel. Legnépszerűbb a fehér színű ajtó, de rengeteg szín közül tudunk választani.

A műanyag ajtó karbantartása

A fa ajtók elkezdhetnek kopni, felületüket rendszeresen kezelni kell, valamint a takarítószereknél sem mindegy, milyet használunk.  A műanyag ajtó felülete könnyen tisztítható szinte bármivel, időtálló, nem kell karbantartani.