Műanyag ajtó

A műanyag ajtó egyedivé tehető az ajtóbetéttel és annak üvegével. Ez egy meghatározó dolog a kinézetével, stílusával kapcsolatban. Az üvegfelület tagolható, díszíthető és akár színes üveg is választható. A leggyakoribb választás a fehér, de számtalan szín közül tudunk válogatni, ami beleillik otthonunk képébe.

Műanyag ajtó a természetesség jegyében

A műanyag ajtó is rengeteget fejlődött az évek alatt. Bár azt gondolnánk, hogy külsőre nem egy természetes, letisztult stílus benyomását kelti, manapság a különböző eljárásoknak köszönhetően számos struktúra és szín közül tudunk válogatni, ráadásul a díszüvegek milyenségével is tudunk játszani.

Műanyag ajtó előnyei

A műanyag ajtó „műanyag érzetét” már kiküszöbölték a gyártók, így semmilyen hátránya nincs. A díszüvege több rétegének köszönhetően hőszigetelő anyagot is tesznek a rétegek közé, így a komfort mellett a költséghatékonyságot is biztosítva. Ez a szigetelés nem csak a hőt szigetel el jól, hanem nagyon jó hangszigetelő is, valamint a műanyag nyílászáró rendkívül strapabíró és hosszúéletű is.

A műanyag ajtó tisztítása is egyszerű

Míg a fa ajtók egy idő után kopásnak indulnak, valamint felületüket érdemes rendszeresen kezelni, és kifejezetten erre a célra kifejlesztett takarítószereket használni, addig a műanyag ajtóhoz használhatunk többféle takarítószert is, illetve karbantartásra sincs szükség, mivel időtálló darab.